LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Villa en San Miguel de Salinas SP0078

Villa in San Miguel de Salinas met drie slaapkamers en twee badkamers

€218,000

Villa in San Miguel de Salinas (0) Villa in San Miguel de Salinas (1) Villa in San Miguel de Salinas (2) Villa in San Miguel de Salinas (3) Villa in San Miguel de Salinas (4) Villa in San Miguel de Salinas (5) Villa in San Miguel de Salinas (6) Villa in San Miguel de Salinas (7) Villa in San Miguel de Salinas (8) Villa in San Miguel de Salinas (9) Villa in San Miguel de Salinas (10) Villa in San Miguel de Salinas (11) Villa in San Miguel de Salinas (12) Villa in San Miguel de Salinas (13) Villa in San Miguel de Salinas (14) Villa in San Miguel de Salinas (15) Villa in San Miguel de Salinas (16) Villa in San Miguel de Salinas (17) Villa in San Miguel de Salinas (18) Villa in San Miguel de Salinas (19) Villa in San Miguel de Salinas (20) Villa in San Miguel de Salinas (21) Villa in San Miguel de Salinas (22) Villa in San Miguel de Salinas (23) Villa in San Miguel de Salinas (24) Villa in San Miguel de Salinas (25) Villa in San Miguel de Salinas (26) Villa in San Miguel de Salinas (27) Villa in San Miguel de Salinas (28) Villa in San Miguel de Salinas (29) Villa in San Miguel de Salinas (30)

Huizen met 2 en 3 slaapkamers, met hoogwaardige binnen- en buitenafwerkingen, prachtig vrij uitzicht en uitstekende integratie met de natuurlijke omgeving.

De unieke natuurlijke omgeving biedt de mogelijkheid om gezond te leven; weg van stress, lawaai, vervuiling; kortom zoiets als een paradijs. En tegelijkertijd, op slechts 6 km afstand, zijn de stranden en diensten van de stad Torrevieja.

De huizen hebben een traditionele mediterrane bouwstijl, met natuursteen en granieten afwerkingen, met grote tuinen, privé-solariumterrassen en parkeergelegenheid binnen de percelen. Sommige units hebben ook een kelder waar 2 extra slaapkamers kunnen worden geplaatst. Een prachtig gemeenschappelijk zwembad maakt het aanbod van gemeenschappelijke ruimtes compleet.

Woningen volledig afgewerkt en klaar om in te trekken.

Details

  • Referentie : SP0078
  • Prijs : €218,000
  • Grootte bouwen : 163m2
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private