LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Villa en Los Urrutias N6926

Villa in Los Urrutias met twee slaapkamers en twee badkamers

€249,900

Villa in Los Urrutias (0) Villa in Los Urrutias (1) Villa in Los Urrutias (2) Villa in Los Urrutias (3) Villa in Los Urrutias (4) Villa in Los Urrutias (5) Villa in Los Urrutias (6) Villa in Los Urrutias (7) Villa in Los Urrutias (8) Villa in Los Urrutias (9) Villa in Los Urrutias (10) Villa in Los Urrutias (11) Villa in Los Urrutias (12) Villa in Los Urrutias (13) Villa in Los Urrutias (14) Villa in Los Urrutias (15) Villa in Los Urrutias (16) Villa in Los Urrutias (17) Villa in Los Urrutias (18) Villa in Los Urrutias (19) Villa in Los Urrutias (20) Villa in Los Urrutias (21) Villa in Los Urrutias (22) Villa in Los Urrutias (23) Villa in Los Urrutias (24) Villa in Los Urrutias (25) Villa in Los Urrutias (26) Villa in Los Urrutias (27) Villa in Los Urrutias (28) Villa in Los Urrutias (29)

Nieuwbouw moderne villa op 200m van het strand. De lichte villa van één verdieping heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De woonkamer geeft toegang tot het terras met privé zwembad van 6m x 3m.

De open keuken is volledig uitgerust met huishoudelijke apparatuur en standaard huishoudelijke artikelen.

De villa heeft ook een airconditioning systeem (warm/koud) en is volledig gemeubileerd met gordijnen en beddengoed.

De balans tussen prijs, kwaliteit en ligging zorgt ervoor dat het huis ideaal is als investering voor de verhuur.

VERPLICHT IN VAKANTIEVERHUUR!

Dit kleinschalige project is de ideale combinatie van vakantie- en beleggingsobject. Bent u op zoek naar rust en wilt u binnen 200 meter van het strand en de boulevard zitten, dan is dit uw locatie.

Het project is gelegen in Estrella de Mar, een idyllische urbanisatie net buiten het rustige vissersdorp Los Urrutias aan de Mar Menor.

In deze urbanisatie vindt u een aantal restaurants, een supermarkt en bars. En alle andere voorzieningen zijn beschikbaar in de directe omgeving (kerk, apotheek, kranten en nog veel meer).

Ontwikkeling gelegen op 43 km van Murcia, 16 km van Cartagena en op slechts 10 minuten rijden van Los Alcazares, een typische Spaanse badplaats waar zowel in de winter als in de zomer activiteit is.

Los Urrutias is een gemeente in de autonome gemeenschap (comunidad) Murcia en ligt aan de Costa Calida met uitzicht op La Manga, de smalle strook land (lengte 22 km en breedte tot 1,5 km) die de Mar Menor scheidt van het open water van de Middellandse Zee.

Details

  • Referentie : N6926
  • Prijs : €249,900
  • Grootte bouwen : 66m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private