LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Villa en Los Alcazares N6237

Villa in Los Alcazares met drie slaapkamers en twee badkamers

€335,000

Villa in Los Alcazares (0) Villa in Los Alcazares (1) Villa in Los Alcazares (2) Villa in Los Alcazares (3) Villa in Los Alcazares (4) Villa in Los Alcazares (5) Villa in Los Alcazares (6) Villa in Los Alcazares (7) Villa in Los Alcazares (8) Villa in Los Alcazares (9) Villa in Los Alcazares (10) Villa in Los Alcazares (11) Villa in Los Alcazares (12) Villa in Los Alcazares (13) Villa in Los Alcazares (14) Villa in Los Alcazares (15) Villa in Los Alcazares (16) Villa in Los Alcazares (17) Villa in Los Alcazares (18) Villa in Los Alcazares (19) Villa in Los Alcazares (20) Villa in Los Alcazares (21) Villa in Los Alcazares (22) Villa in Los Alcazares (23) Villa in Los Alcazares (24) Villa in Los Alcazares (25) Villa in Los Alcazares (26) Villa in Los Alcazares (27) Villa in Los Alcazares (28) Villa in Los Alcazares (29) Villa in Los Alcazares (30) Villa in Los Alcazares (31) Villa in Los Alcazares (32) Villa in Los Alcazares (33) Villa in Los Alcazares (34) Villa in Los Alcazares (35) Villa in Los Alcazares (36)

Nieuwbouw luxe complex van 10 villa's met privé zwembad en overdekte garage voor elke woning.

Deze villa's zijn in duplexstijl met terrassen op de begane grond, eerste en tweede verdieping met verschillende oriëntaties, zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen zijn ontworpen op twee niveaus als een duplex-stijl en een open gepland concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

Het complex is gelegen in Los Alcázares (Murcia), op 400 meter van de zandstranden en 30 minuten rijden van de luchthaven van Murcia. Het is ook omgeven door alle diensten, sportfaciliteiten en dicht bij verschillende golfbanen zoals Roda Golf, La Serena Golf, Mar Menor Golf en vele anderen.

De woningen zullen voldoen aan de hoogste normen en zullen worden uitgerust met:

Privé zwembad met buitendouche.

Zomerkeuken in solarium.

Keuken voorzien van alle apparatuur: koelkast, keramische kookplaat, verhoogde oven, inbouw magnetron, afzuigkap en geïntegreerde vaatwasser.

Gevoerde kasten met lades.

Badkamers met toilet, badmeubel, spiegel met licht en doucheschermen.

Pre-installatie voor airconditioning.

Overdekte garage.

Los Alcazares ontpopt zich als de ideale plek om te ontdoen van de stress van het leven in de grote stad. Het is perfect om te rusten en te genieten van de geneugten van het leven. Het biedt een breed scala aan diensten; unieke, hoogwaardige gastronomie; een scala aan sporten en duizenden kleine hoekjes waar u de lokale cultuur kunt waarderen.

Stad Cartagena minder dan 15 minuten met de auto en 30 minuten van de luchthaven Murcia Corvera.

Details

  • Referentie : N6237
  • Prijs : €335,000
  • Grootte bouwen : 103m2
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private