LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Villa en Los Alcazares N6294

Villa in Los Alcazares met twee slaapkamers en twee badkamers

€210,000

Villa in Los Alcazares (0) Villa in Los Alcazares (1) Villa in Los Alcazares (2) Villa in Los Alcazares (3) Villa in Los Alcazares (4) Villa in Los Alcazares (5) Villa in Los Alcazares (6) Villa in Los Alcazares (7) Villa in Los Alcazares (8) Villa in Los Alcazares (9) Villa in Los Alcazares (10) Villa in Los Alcazares (11) Villa in Los Alcazares (12) Villa in Los Alcazares (13) Villa in Los Alcazares (14) Villa in Los Alcazares (15) Villa in Los Alcazares (16) Villa in Los Alcazares (17) Villa in Los Alcazares (18) Villa in Los Alcazares (19) Villa in Los Alcazares (20) Villa in Los Alcazares (21) Villa in Los Alcazares (22) Villa in Los Alcazares (23) Villa in Los Alcazares (24)

Deze ruime, goed ontworpen villa's zijn in paren gebouwd.

Elke villa heeft een eigen perceel van 175 m2 met ruime terrassen, een zwembad en een tuin aan drie zijden van de villa.

Wij zijn van mening dat deze villa's de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden in Spanje - we bieden een semi-vrijstaande villa met meer dan 100m2 terras (solarium kan worden toegevoegd tegen extra kosten), zwembad of tuin voor de prijs van een appartement.

De villa's zijn ontworpen met het buitenleven in gedachten. De woonkamer heeft twee grote dubbele deuren met uitzicht op het terras en het zwembad, ideaal om buiten te eten.

Ruime terrassen aan de voor- en achterzijde zorgen ervoor dat eigenaren de hele dag kunnen zonnen.

Villa's hebben moderne ingerichte keukens met een keuze aan kleuren voor keukeneenheden en wandtegels in zowel keukens als badkamers en ook vloeren en terrassen.

De twee comfortabele tweepersoons slaapkamers hebben beide ingebouwde kasten.

Een slaapkamer heeft een badkamer met douche en-suite en er is een tweede gastendouche voor slaapkamer 2.

Tuinen zijn omgeven door een muur van 40 cm met heggen voor privacy aan de voorzijde met poorten. Kopers kunnen besluiten om de hoogte van de muur rond de achtertuin te vergroten tot een hoogte van 180 cm (5 voet 10 inch) of omheining of heggen toe te voegen voor privacy.

Tegen een toeslag is er een enorm zonneterras op het dak met een wenteltrap beschikbaar.

Elke villa heeft een flinke garage die ook als hobbyruimte of studio kan worden gebruikt.

Tegen een toeslag kunnen er zwembaden of jacuzzi's worden toegevoegd.

We hebben plannen om een ​​derde slaapkamer op het dak van de villa's te bouwen.

Residentie van villa's op 1 km van het strand en de stad Los Alcázares, waar u verschillende watersporten kunt beoefenen, omringd door verschillende golfbanen.

Stad Cartagena minder dan 15 minuten met de auto en 30 minuten van de luchthaven Murcia Corvera.

Details

  • Referentie : N6294
  • Prijs : €210,000
  • Grootte bouwen : 74m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad :