LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Villa en Hondón de las Nieves N7456

Villa in Hondón de las Nieves met drie slaapkamers en twee badkamers

€263,900

Villa in Hondón de las Nieves (0) Villa in Hondón de las Nieves (1) Villa in Hondón de las Nieves (2) Villa in Hondón de las Nieves (3) Villa in Hondón de las Nieves (4) Villa in Hondón de las Nieves (5) Villa in Hondón de las Nieves (6) Villa in Hondón de las Nieves (7) Villa in Hondón de las Nieves (8) Villa in Hondón de las Nieves (9) Villa in Hondón de las Nieves (10) Villa in Hondón de las Nieves (11) Villa in Hondón de las Nieves (12) Villa in Hondón de las Nieves (13)

Ontdek de elegantie en het comfort van deze prachtige vrijstaande villa's van 108 m2, ontworpen om je een uitzonderlijke levensstijl te bieden, allemaal op de begane grond.

Geniet van de privacy die deze villa biedt, waar je kunt ontspannen in je eigen tuin, een oase van rust kunt creëren of zelfs een zwembad kunt toevoegen (tegen extra kosten) om te genieten van de warme zomerdagen.

Het huis is verdeeld in twee grote ruimtes:

Daggedeelte: Waar we een grote woon-eetkamer vinden met open keuken (keukenmeubels inbegrepen) die in verbinding staat met de grote veranda met modern karakter door de twee grote ramen, die leidt naar de buitentuin en waarom niet... naar het zwembad. Als extra ruimte is er een wasruimte die strategisch is geplaatst in de verdeling van het huis, waar het heel gemakkelijk toegankelijk is vanaf elke plek in het huis.

Slaapgedeelte: In dit gebied zijn er 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een grote kleedkamer en en-suite badkamer. Er is ook een tweede badkamer voor de rest van de slaapkamers en de rest van het huis.

Gelegen in een rustige en residentiële omgeving, kun je in deze villa genieten van de privacy en rust die je wenst, terwijl je toch op loopafstand bent van voorzieningen, winkels, supermarkten, restaurants. Het is de perfecte balans tussen serene afzondering en het gemak van modern wonen.

In deze urbanisatie in Hondón de las Nieves is elke dag een kans om in contact te komen met de wereld.

Hondón de las Nieves is een stad in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje.

Het ligt in het zuidwesten van de provincie Alicante, in de regio Vinalopó Medio.

De stranden en de luchthaven van Alicante liggen op slechts 30 minuten rijden.

Details

  • Referentie : N7456
  • Prijs : €263,900
  • Grootte bouwen : 128m2
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Zwembad :