LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Villa en Altea N7854

Villa in Altea met vijf slaapkamers en zes badkamers

€1,202,400

Villa in Altea (0) Villa in Altea (1) Villa in Altea (2) Villa in Altea (3) Villa in Altea (4) Villa in Altea (5) Villa in Altea (6) Villa in Altea (7) Villa in Altea (8) Villa in Altea (9) Villa in Altea (10) Villa in Altea (11) Villa in Altea (12) Villa in Altea (13) Villa in Altea (14) Villa in Altea (15) Villa in Altea (16)

Een woonwijk vol licht, met grote binnenruimtes, unieke architectuur en natuurlijke omgeving, panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

Een gesloten wooncomplex, met vrijstaande woningen ontworpen met state of the art architectuur, waar elke woning zijn eigen exclusieve ontwerp heeft, waardoor het uniek is.

Key Ready villa's onderscheiden zich door haar natuurlijke lichtinval en grote binnenruimtes, met 5 slaapkamers, 6 badkamers, een open keuken, woonkamers en eetkamers van verschillende vormen, terras, zwemruimte, barbecue, een afgesloten garage en een lift.

Met directe toegang tot de snelweg, 10 km van Benidorm, slechts 50 km van het vliegveld van Alicante en 100 km van het vliegveld van Valencia. Het pittoreske kustplaatsje Altea biedt alle diensten en vrijetijdsactiviteiten van een grote stad, terwijl het tegelijkertijd een open uitzicht biedt op de natuur en het intense blauw van de Middellandse Zee.

Ondergedompeld in een natuurlijke omgeving die een perfect scenario is voor een ontsnapping, een ontspannen vakantie of je droomhuis.

Details

  • Referentie : N7854
  • Prijs : €1,202,400
  • Grootte bouwen : 299m2
  • Slaapkamers : 5
  • Badkamers : 6
  • Zwembad : Private