PAGE2_MAIN.PHP

Laat je compleet ontzorgen

Verkenningstrip

Laat je compleet ontzorgen en jullie door ons begeleiden gedurende een driedaagse verkenningstrip. Dit is de beste manier om zowel het aanbod ter plaatse te bekijken alsook de regio te ontdekken. Het is trouwens het gevoel dat telt bij een aankoop en dat kan enkel wanneer je op het terras van een woning staat en zegt tegen je partner 'Schat, dit is het'!

Hoe ziet zo'n verkenningstrip eruit ?

DAG 1:

Nadat we jullie hebben opgehaald van jullie ochtendvlucht aan de luchthaven van Alicante vanuit België en/of Nederland rijden we langs de kustweg naar jullie hotel en genieten we alvast van het landschap waar we de volgende dagen zullen vertoeven.

Naast de vele leuke plekjes en aangename terrasjes die we zullen aangaan, gaan we meteen van start met de bezichtiging van woningen dewelke jullie qua wensen en verwachtingen aan ons hebben medegedeeld tijdens ons gesprek.

Dagelijks bezoeken we ongeveer 4 projecten die grotendeels aan jullie verwachtingen voldoen. Door de feedback die jullie ons die dag geven zullen we al héél snel aanvoelen in welke richting we moeten verder kijken. Na een intensieve dag brengen we jullie's avonds voor etenstijd terug naar het hotel.

DAG 2:

Na een goede nachtrust en ontbijt in het hotel zijn de batterijen opgeladen voor een productieve dag. We zullen zowel de omgeving verkennen met leuke plekjes aan het strand of een bezienswaardigheid in een stad en op jullie vraag genieten van een leuk terras en/of restaurant om de bezochte woningen van de voorbije dag en die voormiddag even te bespreken.

In de namiddag bezoeken we nog ongeveer 2 andere projecten zodat we in totaal ongeveer 6 tot 8 projecten hebben kunnen bekijken. In de meeste gevallen hebben de klanten reeds hun oog laten vallen op 1 of meerdere projecten welke ze die dag terug willen zien. Geen probleem, wij gaan meteen die richting uit en bezoeken de woning die je voor een tweede keer wilt terugzien.

Als de aankoop concreet wordt, kunnen we door onze nauwe samenwerking zéér snel schakelen met de advocaat, bouwpromotor en notaris.

DAG 3:

Afhankelijk van uw vlucht die dag, kunnen we de resterende tijd nog vullen met het binnen wandelen van een meubelzaak/interieurwinkel. Hier kan je alvast inspiratie opdoen voor het aankleden van jouw woning wat ook moet gebeuren wanneer je de sleutels overhandigt krijgt.

Indien er andere, specifieke zaken zijn die je liever wilt doen of zien, geen probleem, uiteraard afhankelijk van de resterende tijd die ons nog rest.

En, wie weet, na een intensieve reis brengen wij jullie misschien wel terug naar de luchthaven met het reserveringscontract in jullie reiskoffer.

Inspection trips

Maak kennis met het Novapaso team!

Wij staan vandaag klaar om u te helpen

Paul Van der Schraelen

Paul Van der Schraelen

Director

Spreekt:   

Kelly Van der Schraelen

Kelly Van der Schraelen

Office Manager

Spreekt:   

Lizzy Geyskens

Lizzy Geyskens

Sales Manager

Spreekt: