LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Rijwoning en Torre Pacheco N8007

Rijwoning in Torre Pacheco met twee slaapkamers en twee badkamers

€234,900

Townhouse in Torre Pacheco (0) Townhouse in Torre Pacheco (1) Townhouse in Torre Pacheco (2) Townhouse in Torre Pacheco (3) Townhouse in Torre Pacheco (4) Townhouse in Torre Pacheco (5) Townhouse in Torre Pacheco (6) Townhouse in Torre Pacheco (7) Townhouse in Torre Pacheco (8) Townhouse in Torre Pacheco (9) Townhouse in Torre Pacheco (10) Townhouse in Torre Pacheco (11) Townhouse in Torre Pacheco (12) Townhouse in Torre Pacheco (13) Townhouse in Torre Pacheco (14) Townhouse in Torre Pacheco (15) Townhouse in Torre Pacheco (16) Townhouse in Torre Pacheco (17)

Nieuwbouwproject van 8 herenhuizen en quads gelegen in Torre-Pacheco

Moderne woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken met woonkamer, inbouwkasten, terras, privésolarium, tuin met zwembad en parkeerplaats.

Deze exclusieve woningen zijn ontworpen met elegante en functionele interieurs, volledig uitgeruste keukens, inclusief elektrische apparaten. De badkamers hebben een badmeubel met wastafel en licht. De slaapkamers hebben beklede kasten met ladeblokken en elke woning heeft een pre-installatie voor airconditioning.

De buitenkant is niet minder indrukwekkend, met een privézwembad en een groot solarium met zomerkeuken zodat je het hele jaar door van de zon kunt genieten. Bovendien hebben de woningen een pre-installatie voor het opladen van elektrische auto's.

Gelegen naast Club de Golf, Torre Pacheco, waar je alle voorzieningen vindt, waaronder bars, restaurants, supermarkten en banken en op 15 minuten rijden van de mooie stranden van de Mar Menor.

Torre Pacheco wordt omringd door bekroonde golfbanen en de hele regio wordt beschouwd als een van de gezondste plekken in Spanje.

Deze ideale locatie geeft je zoveel meer voor je geld. Op loopafstand van plaatselijke voorzieningen en veel bars en restaurants.

Snelwegennetwerk in de buurt zodat je snel en gemakkelijk naar andere gebieden kunt reizen.

De internationale luchthaven van Murcia ligt op 20 minuten afstand.

Details

  • Referentie : N8007
  • Prijs : €234,900
  • Grootte bouwen : 76m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private