LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Rijwoning en Los Belones N8052

Rijwoning in Los Belones met vier slaapkamers en drie badkamers

€285,000

Townhouse in Los Belones (0) Townhouse in Los Belones (1) Townhouse in Los Belones (2) Townhouse in Los Belones (3) Townhouse in Los Belones (4) Townhouse in Los Belones (5) Townhouse in Los Belones (6) Townhouse in Los Belones (7) Townhouse in Los Belones (8)

Nieuwbouw luxe complex van 5 woningen (3 herenhuizen en 2 villa's) met prive zwembad, afgesloten garage, binnenpatio, solarium met zomerkeuken en pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen.

Elke woning heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers, met een keuze uit 3 grotere slaapkamers, ontworpen met elegante en functionele interieurs, volledig ingerichte keukens, apparatuur inbegrepen.

De slaapkamers zijn voorzien van beklede kasten met ladeblokken en hebben ook een pre-installatie voor airconditioning.

Los Belones is een zeer populair groot dorp op slechts een klein eindje rijden van de beroemde La Manga Club en 1 km van de zandstranden van de warme Mar Menor en 3 km van de prachtige Middellandse Zee.

Het dorp is een bloeiende typisch Spaanse omgeving met een grote keuze aan tapasbars, restaurants en een overvloed aan voorzieningen. Elke dinsdag is er een wekelijkse markt die erg populair is bij de lokale bevolking en toeristen.

De historische haven van Cartagena ligt op 20 minuten rijden.

Vliegvelden: De regionale luchthaven van Murcia (Corvera) ligt op 35 minuten rijden en de luchthaven van Alicante op 75 minuten rijden.

Details

  • Referentie : N8052
  • Prijs : €285,000
  • Grootte bouwen : 109m2
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 3
  • Zwembad : Private