LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Rijwoning en La Manga del Mar Menor N6154

Rijwoning in La Manga del Mar Menor met twee slaapkamers en twee badkamers

€220,616

Townhouse in La Manga del Mar Menor (0) Townhouse in La Manga del Mar Menor (1) Townhouse in La Manga del Mar Menor (2) Townhouse in La Manga del Mar Menor (3) Townhouse in La Manga del Mar Menor (4) Townhouse in La Manga del Mar Menor (5) Townhouse in La Manga del Mar Menor (6) Townhouse in La Manga del Mar Menor (7) Townhouse in La Manga del Mar Menor (8) Townhouse in La Manga del Mar Menor (9) Townhouse in La Manga del Mar Menor (10) Townhouse in La Manga del Mar Menor (11) Townhouse in La Manga del Mar Menor (12) Townhouse in La Manga del Mar Menor (13) Townhouse in La Manga del Mar Menor (14) Townhouse in La Manga del Mar Menor (15) Townhouse in La Manga del Mar Menor (16) Townhouse in La Manga del Mar Menor (17) Townhouse in La Manga del Mar Menor (18)

Deze residentie is gelegen op km 14 van La Manga op een uniek perceel, op de eerste lijn van het Estacio-kanaal en op slechts 50 meter van het

Middellandse Zee. Onverslaanbaar voor zijn situatie, op slechts 800 meter van de haven van Tomás Maestre, waar we een select recreatiegebied vinden met bars, cafés, restaurants, winkels, supermarkten, apotheken, banken, enz. Dit project heeft 28 prachtige duplexen met 2 en 3 slaapkamers. In Residencial zijn de huizen zo ontworpen dat ze ook profiteren van elke hoek van het huis

als de zorg bij het kiezen van de materialen en hun ontwerp

La Manga del Mar Menor is een natuurlijke strook land omringd door twee zeeën, de Mar Menor en de Middellandse Zee. Aan deze zeldzaamheid kunt u de meerdere vrijetijds- en vrijetijdsopties, restaurants, supermarkten, medische centra, apotheken, watersportcentra, golfbanen toevoegen.

La Manga ligt aan de noordkust van de Costa Calida en is een populaire vakantiebestemming voor toeristen. De smalle landstrook die de warme lagune en de koudere zee scheidt, heeft een uniek microklimaat. Het is een van de meest exotische gebieden van Spanje.

De luchthaven van Corvera ligt op ongeveer 1 uur rijden en de luchthaven van Alicante op ongeveer 2 uur rijden.

Details

  • Referentie : N6154
  • Prijs : €220,616
  • Grootte bouwen : 97m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private