LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Bungalow en Calpe N7125

Bungalow in Calpe met een slaapkamer en een badkamer

€165,000

Bungalow in Calpe (0) Bungalow in Calpe (1) Bungalow in Calpe (2) Bungalow in Calpe (3) Bungalow in Calpe (4) Bungalow in Calpe (5) Bungalow in Calpe (6) Bungalow in Calpe (7) Bungalow in Calpe (8) Bungalow in Calpe (9) Bungalow in Calpe (10) Bungalow in Calpe (11) Bungalow in Calpe (12) Bungalow in Calpe (13) Bungalow in Calpe (14) Bungalow in Calpe (15) Bungalow in Calpe (16)

Mooie bungalows met 1 slaapkamer, 1 badkamer, Amerikaanse keuken met woonkamer, inbouwkast en terras.

Alle bungalows hebben parkeerplaats .

Residentieel complex heeft mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad.

Calpe, één van de steden van La Marina Alta, ligt aan de noordkust van de provincie Alicante, omringd door de steden Altea, Benidorm, Teulada-Moraira, Benissa.

Calpe heeft een prachtige mix van oude Valenciaanse cultuur en moderne toeristische faciliteiten. Het is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen of te genieten van de vele plaatselijke stranden. Calpe alleen al heeft drie van de mooiste zandstranden aan de kust.

Calpe heeft ook twee zeilclubs: Real Club Náutico de Calpe en Club Náutico de Puerto Blanco.

Vissersdorp Calpe is nu omgetoverd tot een toeristische trekpleister, de stad ligt op een ideale locatie, gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A7 en de N332 die van Valencia naar Alicante loopt; het is ongeveer 1 uur rijden van het vliegveld van Alicante en 1,5 uur van het vliegveld van Valencia.

Details

  • Referentie : N7125
  • Prijs : €165,000
  • Grootte bouwen : 38m2
  • Slaapkamers : 1
  • Badkamers : 1
  • Zwembad : Private