Bij wie moet je terecht?

Gepost door: Lizzy
Image

Wat ons reeds vaak is opgevallen na meer dan 20 jaar in deze sector actief te zijn, is dat velen onder ons niet weten waar te beginnen en hoe ze het moeten aanpakken. Wat je vooral niet moet doen is het internet afschuimen en meteen het vliegtuig nemen als je denkt ‘een koopje’ ter plaatse te kunnen doen. Dat noemen wij ‘de lokkertjes’.   

De meeste mensen die met het ‘idee’ zitten om een tweede verblijf aan te kopen in het buitenland bezoeken een beurs. Op zo’n beurs wordt je dan ook vaak langs alle kanten aangesproken en verzamel je de catalogi die je op bijna iedere stand kan mee graaien.   

Soms wordt je door bepaalde standen iets meer aangetrokken en als het goed aanvoelt, laat je je door de persoon die je aanspreekt uitnodigen voor een dieper kennismakingsgesprek. Je kan dan hetzelfde doen op een paar andere standen dewelke actief zijn in het land waar je je woning wenst aan te kopen.  

Vaak krijg je dan het gevoel dat men overal dezelfde woningen en diensten aanbiedt. Wat ook klopt, voor het grootste deel! Wat doe je dan het best in zo’n geval ?   

Wel, afgaan op jouw buikgevoel, net zoals het moment waarop je woningen ter plaatse gaat bezoeken en plots zegt, ‘Ja, dit is het, hier voel ik mij goed’.  

Zijn wij dan zo verschillend dan andere standhouders dewelke Spanje aanbevelen?

Het antwoord is ja, we zijn veruit de enige die bouwheer zijn in deze regio en bouwen dus op maat van de klant alleenstaande villa’s.

Dit is belangrijk om te weten omdat wij met een even kritisch oog vooraf de projecten gaan bekijken en op bouwtechnisch vlak de keuze maken of wij al dan niet met een bouwpromotor in zee gaan.   

Alvorens U naar Spanje vertrekt, stellen wij onze klanten voor om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we op een comfortabele manier meer duiding kunnen geven aan alles wat met een aankoop in Spanje te maken heeft en dat werkt zéér goed.

Dat zorgt ervoor dat U goed voorbereid bent en véél minder vragen ter plaatse moet stellen eens U met ons een 3-daagse verkenningstrip ervaart.

Wij verkopen dus niet ALLE nieuwbouwprojecten, MAAR slechts diegenen die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Het volstaat niet om enkel te vragen naar een bouwvergunning en bankgarantie waar wij altijd garant voor staan t.o.v. onze klanten.