LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Appartement en Orihuela Costa N7926

Appartement in Orihuela Costa met twee slaapkamers en twee badkamers

€170,000

Apartment in Orihuela Costa (0) Apartment in Orihuela Costa (1) Apartment in Orihuela Costa (2) Apartment in Orihuela Costa (3) Apartment in Orihuela Costa (4) Apartment in Orihuela Costa (5) Apartment in Orihuela Costa (6) Apartment in Orihuela Costa (7) Apartment in Orihuela Costa (8) Apartment in Orihuela Costa (9) Apartment in Orihuela Costa (10) Apartment in Orihuela Costa (11) Apartment in Orihuela Costa (12) Apartment in Orihuela Costa (13) Apartment in Orihuela Costa (14) Apartment in Orihuela Costa (15) Apartment in Orihuela Costa (16) Apartment in Orihuela Costa (17) Apartment in Orihuela Costa (18) Apartment in Orihuela Costa (19) Apartment in Orihuela Costa (20) Apartment in Orihuela Costa (21) Apartment in Orihuela Costa (22) Apartment in Orihuela Costa (23)

New Build sleutelklare residentiële is een exclusief gebouw bestaande uit 11 moderne appartementen klaar om in te trekken, ontworpen om maximaal comfort en levensstijl te bieden.

Elk appartement heeft een vergelijkbare indeling, met opties als een solarium, terras of privétuin.

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers, evenals een ruime woonkamer en geïntegreerde keuken die een gezellige en functionele ruimte creëren om speciale momenten te delen met je geliefden.

In het hart van het wooncomplex kun je genieten van een prachtig gemeenschappelijk zwembad, perfect om te ontspannen en te verfrissen op warme zomerdagen.

Bovendien is de woning strategisch gelegen in de buurt van belangrijke diensten en voorzieningen. Op een steenworp afstand vind je de Mercadona en ALdi supermarkten, waar je gemakkelijk al je dagelijkse boodschappen kunt doen.

Als je een golfliefhebber bent, zul je blij zijn om te weten dat het wooncomplex wordt omringd door prestigieuze golfbanen, waar je je swing kunt oefenen en kunt genieten van adembenemende panoramische uitzichten.

Bovendien biedt de nabijheid van de zee de mogelijkheid om te genieten van prachtige stranden en promenades aan zee.

Kortom, residential is meer dan alleen een appartementencomplex; het is een levensstijl die comfort, luxe en de nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen combineert om volop van het leven te kunnen genieten.

Details

  • Referentie : N7926
  • Prijs : €170,000
  • Grootte bouwen : 93m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private