LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Appartement en Benidorm N7238

Appartement in Benidorm met twee slaapkamers en twee badkamers

€980,000

Apartment in Benidorm (0) Apartment in Benidorm (1) Apartment in Benidorm (2) Apartment in Benidorm (3) Apartment in Benidorm (4) Apartment in Benidorm (5) Apartment in Benidorm (6) Apartment in Benidorm (7) Apartment in Benidorm (8) Apartment in Benidorm (9) Apartment in Benidorm (10) Apartment in Benidorm (11)

Een nieuw toekomstig icoon in Benidorm Skyline dat over 3 jaar wordt opgeleverd.

Nieuwbouw Luxe Frontline Private Residences & Hotel complex in Benidorm met 1,2 en 3 slaapkamer appartementen met prachtig uitzicht op zee.

Modern gebouw van meer dan 44 verdiepingen, 158 meter hoog, meer dan 200 appartementen en een exclusief hotel, op het laatste perceel dat direct uitzicht zal hebben op het Poniente strand in Benidorm.

Wooncomplex zal ook een sauna, spa, lobby, fitnessruimte, yoga en pilates ruimte, coworking ruimtes, tuinen, sky gardens, tennis en paddle tennisbaan, sociale club, restaurant, grote opslagruimtes en parkeerplaatsen met elektrisch opladen voor ongeveer 180 auto's.

Ook komt er een auditorium en een Beach Club met drie verschillende zones van gras, zand en hout met directe toegang vanaf het strand, waar u kunt genieten van het licht van de zonsondergang en de mediterrane levensstijl.

Het ontwerp van het gebouw zal een nieuw landschapskenmerk hebben: rond het gebouw worden duinen herschapen volgens de mediterrane inspiratie, die een dialoog aangaan met het landschap van het Poniente-strand. Omgeven door een idyllische enclave zullen de gasten en bewoners ook kunnen genieten van het frisse water van de 2 zwembaden (een van 1000 m2 exclusief voor de eigenaars; en een ander buitenzwembad, in de beach club, van ongeveer 1500 m2).

De bewoners zullen leven in het natuurlijke ecosysteem van de tuinen en de energie-efficiëntie die reeds werd aangetoond door het eerste project van deze bouwer, die in 2022 de Macael prijs van de koning en koningin van Spanje ontving in de categorie "duurzaamheid" omdat het de eerste hoogbouw in Spanje was met Leed Gold certificaat.

Het is de laatste kans om frontlinie appartement met prachtig uitzicht op zee in Benidorm te krijgen!

Benidorm biedt eindeloze mogelijkheden: van een wandeling langs de promenade, zwemmen in het kristalheldere water, watersporten, een bootexcursie naar het eiland Tabarca, of een wandeling door de historische wijk van Benidorm, gelegen op een voorgebergte, de oude stad staat in groot contrast met de brede lanen van de belangrijkste toeristische stad.

De fijne zandstranden, het kristalheldere water, het bevoorrechte klimaat en de goede infrastructuur hebben Benidorm zijn welverdiende faam bezorgd.

In en rond Benidorm liggen talrijke kampioenschapsbanen die zowel de serieuze als de gelegenheidsgolfer een goede uitdaging bieden.

De luchthaven van Alicante ligt op 60 km afstand.

Details

  • Referentie : N7238
  • Prijs : €980,000
  • Grootte bouwen : 79m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private