LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Appartement en Archena N7236

Appartement in Archena met twee slaapkamers en twee badkamers

€149,900

Apartment in Archena (0) Apartment in Archena (1) Apartment in Archena (2) Apartment in Archena (3) Apartment in Archena (4) Apartment in Archena (5) Apartment in Archena (6) Apartment in Archena (7) Apartment in Archena (8) Apartment in Archena (9) Apartment in Archena (10) Apartment in Archena (11) Apartment in Archena (12) Apartment in Archena (13) Apartment in Archena (14) Apartment in Archena (15) Apartment in Archena (16) Apartment in Archena (17) Apartment in Archena (18) Apartment in Archena (19) Apartment in Archena (20) Apartment in Archena (21) Apartment in Archena (22) Apartment in Archena (23) Apartment in Archena (24) Apartment in Archena (25) Apartment in Archena (26) Apartment in Archena (27) Apartment in Archena (28) Apartment in Archena (29) Apartment in Archena (30) Apartment in Archena (31) Apartment in Archena (32) Apartment in Archena (33)

Wooncomplex met 47 volledig uitgeruste appartementen en penthouses in de buurt van Archena.

Mooie woningen met 1 of 2 slaapkamers, appartementen met ruime terrassen en penthouses met eigen solariums met een barbecue, kunt u genieten van outdoor lifestyle leven.

Elke woning heeft een parkeerplaats en berging.

U zult met plezier alle geweldige gemeenschappelijke ruimtes van deze woning verkennen! Van het buitenzwembad met solarium, waar u kunt zonnebaden en een duik kunt nemen op de warmste dagen, tot het kinderzwembad met eigen speelruimte en solarium, waar ook de kleintjes zich uitstekend zullen vermaken! Als u de voorkeur geeft aan rust, bieden de aangelegde zones u een oase van rust om te lezen of een wandeling te maken.

Als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en los te komen van de routine, dan is het binnenland van de regio Murcia uw perfecte bestemming. Hier kunt u genieten van ongelooflijke landschappen in de Ricotevallei, het mediterrane klimaat en een heerlijke gastronomie.

Complex gelegen op 1 km van Archena stad waar we allerlei diensten vinden zoals restaurants, supermarkten, scholen, medische centra, etc en 1km naar Archena Balneary, met thermale baden waar u het hele jaar door een ontspannend bad kunt nemen midden in de natuur en met hotels en restaurants.

En als u een golfliefhebber bent, heeft u geluk. Binnen een paar minuten rijden vindt u enkele van de beste golfbanen in de regio, zoals Mosa Trayectum, Torre Pacheco of Altorreal Golf Club, met 18 holes.

Ongeveer 70 km van de internationale luchthaven van Alicante en 50 km van de internationale luchthaven van Corvera (Murcia).

Details

  • Referentie : N7236
  • Prijs : €149,900
  • Grootte bouwen : 80m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private