LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Appartement en Alicante N8019

Appartement in Alicante met een slaapkamer en een badkamer

€179,900

Apartment in Alicante (0) Apartment in Alicante (1) Apartment in Alicante (2) Apartment in Alicante (3) Apartment in Alicante (4) Apartment in Alicante (5) Apartment in Alicante (6) Apartment in Alicante (7) Apartment in Alicante (8) Apartment in Alicante (9) Apartment in Alicante (10) Apartment in Alicante (11) Apartment in Alicante (12) Apartment in Alicante (13) Apartment in Alicante (14) Apartment in Alicante (15)

Een exclusief project van 4 ruime appartementen in de stad Alicante.

Deze moderne appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste bouwnormen, waardoor duurzaamheid en comfort gegarandeerd zijn. De woning is gelegen in een zeer populair gebied voor toeristische verhuurinvesteringen, wat betekent dat de vastgoedprijzen een snelle groei doormaken. Bovendien liggen ze op loopafstand van het stadscentrum en het populaire Postiguet-strand, evenals het Archeologisch Museum van Alicante, het kasteel van Santa Barbara en het grote winkelcentrum Plaza Mar II, met talloze restaurants, cafés en winkels.

Er is ook een uitstekende infrastructuur voor openbaar vervoer in de omgeving. Deze lofts zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden, zowel om in te wonen als om te verhuren. Ze hebben elk een aparte ingang vanaf de straat en een klein terras, waardoor ze een perfecte investering zijn voor vakantieverhuur. In tegenstelling tot wat men gewoonlijk denkt over flats, kunnen deze worden beschouwd als zelfstandige woningen in het hart van het stadscentrum, zonder de noodzaak van interactie met buren.

Deze woningen zijn gloednieuw en we zijn bereid om verschillende aankoopopties te bestuderen, zodat je de beste deal kunt sluiten. Mis de kans niet om eigenaar te worden van kwaliteitswoningen op een bevoorrechte locatie.

Details

  • Referentie : N8019
  • Prijs : €179,900
  • Grootte bouwen : 59m2
  • Slaapkamers : 1
  • Badkamers : 1
  • Zwembad :