LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN ALICANTE STAD SP0213

Appartement in Alicante met twee slaapkamers en een badkamer

€282,000

Apartment in Alicante (0) Apartment in Alicante (1) Apartment in Alicante (2) Apartment in Alicante (3) Apartment in Alicante (4) Apartment in Alicante (5) Apartment in Alicante (6) Apartment in Alicante (7) Apartment in Alicante (8) Apartment in Alicante (9) Apartment in Alicante (10) Apartment in Alicante (11) Apartment in Alicante (12) Apartment in Alicante (13) Apartment in Alicante (14) Apartment in Alicante (15) Apartment in Alicante (16) Apartment in Alicante (17) Apartment in Alicante (18) Apartment in Alicante (19)

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN ALICANTE STAD

Prachtige nieuwbouw urbanisatie van 60 appartementen met 2 en 3 slaapkamers in de stad Alicante waar u elke dag van het jaar kunt genieten van de lichtinval van Alicante.

De urbanisatie heeft een solarium met overloopzwembad op de top van het gebouw met een uitzonderlijk uitzicht op zee en een grote fitnessruimte om in vorm te komen zonder het gebouw te verlaten.

Bovendien heeft de ontwikkeling ook ruimte voor fietsen ruimte voor fietsen.

Een mogelijkheid voor garage en berging tegen een meerprijs.

Gelegen in het midden van de Costa Blanca, Alicante is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de Spaanse oostkust.

De vele golfbanen, samen met het rustige water van de Middellandse Zee, maken deel uit van de aantrekkingskracht van deze prachtige havenstad, die aan de voet van het Kasteel van Santa Barbara ligt, een stille getuige van de talrijke beschavingen die zich hier gevestigd hebben.

De kustlijn is zonder twijfel de favoriete recreatieplek van de inwoners van Alicante. De promenade Explanada de España, tegenover de haven, is een levendige boulevard met terrasjes en cafés.

Details

  • Referentie : SP0213
  • Prijs : €282,000
  • Grootte bouwen : 71m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 1
  • Zwembad : Private