LISTINGVIEW_MAIN.PHP
    Nieuwbouw

Appartement en Aguilas N8049

Appartement in Aguilas met twee slaapkamers en twee badkamers

€95,000

Apartment in Aguilas (0) Apartment in Aguilas (1) Apartment in Aguilas (2) Apartment in Aguilas (3) Apartment in Aguilas (4) Apartment in Aguilas (5) Apartment in Aguilas (6) Apartment in Aguilas (7) Apartment in Aguilas (8) Apartment in Aguilas (9) Apartment in Aguilas (10) Apartment in Aguilas (11) Apartment in Aguilas (12) Apartment in Aguilas (13) Apartment in Aguilas (14) Apartment in Aguilas (15) Apartment in Aguilas (16) Apartment in Aguilas (17) Apartment in Aguilas (18) Apartment in Aguilas (19) Apartment in Aguilas (20) Apartment in Aguilas (21) Apartment in Aguilas (22) Apartment in Aguilas (23) Apartment in Aguilas (24) Apartment in Aguilas (25) Apartment in Aguilas (26) Apartment in Aguilas (27) Apartment in Aguilas (28) Apartment in Aguilas (29) Apartment in Aguilas (30) Apartment in Aguilas (31) Apartment in Aguilas (32) Apartment in Aguilas (33) Apartment in Aguilas (34) Apartment in Aguilas (35) Apartment in Aguilas (36)

De woonwijk bestaat uit 114 appartementen met 2 gemeenschappelijke zwembaden en er zijn nog maar 10 eenheden beschikbaar.

Een appartement en penthouses bestaat uit een grote woonkamer, 2 slaapkamers, een ingerichte keuken, 2 badkamers en een groot terras.

Elk appartement heeft een overdekte parkeerplaats.

De flats, gebouwd in 2008 en onlangs gerenoveerd, worden gemeubileerd opgeleverd, met verlichtingspakket, witgoed en airconditioning.

Het prachtige uitzicht op zee vanaf de grote terrassen en het zwembad zijn de meest waardevolle attracties van deze appartementen.

Residentieel complex is gelegen in een woonwijk die een aangename en rustige omgeving biedt, uitzicht op zee en de bergen, en is tegelijkertijd goed verbonden met het strand en alle diensten en vrijetijdsopties die je dagelijks nodig hebt, zoals supermarkten, restaurants, chiringuitos, gezondheidscentrum, fitnesscentrum, duiken, enz.

Residentieel gelegen in een uitzonderlijk gebied aan de Costa Cálida op slechts 50 minuten van het nieuwe vliegveld van Murcia of Almeria en 1.30 uur van het vliegveld van Alicante.

Het gebied is via de snelweg verbonden met de steden Cartagena, Alicante en de rest van de stranden van Murcia en Almeria.

De plaats is bereikbaar met lokale treinen.

Aguilas is een kleine stad met veel voorzieningen, een lang strand om te wandelen en te ontspannen in de zon.

Het heeft 28 kilometer kustlijn waarin er 35 stranden zijn met verschillende soorten zanddikte gelegen in verschillende landschappen, van baaien en maagdelijke stranden in een natuurlijke omgeving tot de stedelijke stranden van de stad Aguilas.

Het warme woestijnklimaat is het hele jaar door aanwezig met een jaarlijks gemiddelde van 22º met milde temperaturen in de winter en zeer heet in de zomer.

Aguilas is een perfecte enclave om te duiken, watersporten te beoefenen, te wandelen en te golfen.

Details

  • Referentie : N8049
  • Prijs : €95,000
  • Grootte bouwen : 79m2
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Zwembad : Private