PAGE2_MAIN.PHP

Wij staan voor U klaar!

Maak kennis met Novapaso

Onze filosofie is inderdaad U te helpen naar de juiste woning, op de juiste locatie en dit voor de juiste prijs....stop dus met zelf te zoeken op het internet waar U meestal het bos door de bomen niet meer ziet. Trouwens, zeg nu zelf! Aan de hand van een foto of een zogenaamd 'koopje' via het internet zal je toch nooit meteen toehappen en kopen. Uiteraard, niet!

Laat je ontzorgen en begeleiden in jouw zoektocht naar jouw geliefde vakantiewoning en wij helpen jou daarbij graag van A tot Z, dus niet alleen tot de aankoop van jouw woning, maar ook met praktische zaken zoals aankopen meubilair, brandverzekering, het kiezen van een advocaat, enz...

Reeds vanaf het moment dat je er thuis aan denkt een woning in Spanje te willen aankopen en dit zonder dat je er vooraf ook maar 1 Euro aan hoeft uit te geven. Laat ons U meer duiding geven aan uw zoektocht en wij bellen jou hiervoor graag persoonlijk op om op alle vragen van antwoord te dienen.

Waarom? Wel, hoe meer je voorbereid bent in België, des te minder vragen en twijfels je hebt in Spanje als je met een ons woningen gaat bezichtigen.

Novapaso is een Belgisch familiebedrijf met in totaal 38 jaar ervaring, waarvan 18 jaar in België en 20 jaar in Spanje. Wij weten als geen ander waar Noord-Europeanen op zoek naar zijn en dat is kwaliteit, waar voor uw zuurverdiende centen.

Ons kantoor bevindt zich in Costa Blanca, meer bepaald te Gran Alacant in het centrum van de Costa Blanca. Wij begeleiden onze klanten reeds vanuit België en als U er klaar voor bent bekijken we woningen in Spanje tijdens een 3-daagse verkenningstrip.

Novapaso biedt U een waaier aan nieuwbouwprojecten aan, alsook een op klant gemaakte villa volgens eigen ontwerp en keuze van de klant en dit over de gehele Costa Blanca en Costa Cálida met de steden als Alicante en Murcia als uitvalsbasis.

Waar wacht je nog op!!!

About NovaPaso

Maak kennis met het Novapaso team!

Wij staan vandaag klaar om u te helpen

Paul Van der Schraelen

Paul Van der Schraelen

Director

Spreekt:   

Kelly Van der Schraelen

Kelly Van der Schraelen

Office Manager

Spreekt:   

Lizzy Geyskens

Lizzy Geyskens

Sales Manager

Spreekt: